10 بازی برتر ایکس باکس وان
در این مقاله به معرفی ده بازی برتر ایکس باکس وان میپردازیم. همراهمون باشید:
10.Wasteland 3
تهیهکننده:
Deep Silver Games
سازنده:
InXile Entertainment
میانگین نمرات:
۸۴
ایکسباکس نقشآفرینی خوب کم ندارد و این جریان با پیوستن بتسدا و آبسیدین دیگر استودیوها به این پلتفرم، قرار است. حتی با قدرتی بیشتر ادامه پیدا کند. بازی Wasteland 3 هم یکی دیگر از این نقشآفرینیها خوب است. اگر طرفدار قسمتهای کلاسیک فالآوت هستید. و شمارههای اخیرش به مذاقتان خوش نمیآید. دقیقا Wasteland 3 را برای شما ساختهاند. بازی یک نقشآفرینی بزرگ و پرجزییات است. که لحظه به لحظهاش جذبتان میکند.
از نظر روند، مثل قسمت قبلی مجموعه با یک نقشآفرینی تاکتیکی روبرو هستیم. بازی شهرها و دنیایی بسیار بزرگ و پرجزییات دارد. طوری که گوشه و کنارش پر است. از اتفاقات ریز و درشتی که انتظارش را ندارید. در طول قصه، با شخصیتهای مختلفی روبرو میشود. که اتفاقا صداگذاری بسیار خوبی هم دارند. برخی از این شخصیتها به شما میپیوندند. و در پایگاهتان مستقر میشوند. مبارزات بازی با در نظر گرفتن شخصیتهای مختلف و مهارتها و تواناییهایشان، برخلاف طبیعت بازی، بسیار هیجانانگیز هستند. به عنوان یک نقشآفرینی عالی Wasteland 3 هیچ چیز کم ندارد؛ مثل باگ.
با اینکه استودیوی بازیسازی InXile در واقع زیرمجموعهی ایکسباکس است. اما Wasteland 3 از بازیهای مایکروسافت و ایکسباکس محسوب نمیشود. ساخت Wasteland 3 به پیش از پیوستن این استودیو به مایکروسافت میگذرد. و بازی نسخهی پلیاستیشن هم دارد. در هر حال، بازی Wasteland 3 آنقدر خوب است. که از همین حالا منتظر پروژهی بعدی سازندگانش نشستهایم. مخصوصا حالا که با بودجهی بیشتر و حمایت ایکسباکس ساخته میشود.
9.Desperados III
تهیهکننده:
THQ Nordic
سازنده:
Mimimi Games
میانگین نمرات:
۸۵
دقیقا بیست سال از عرضهی «دسپرادوس» اصلی میگذرد. و هنوز به راحتی نتوانستهایم دسپرادوس ۳ را، آن هم با این حجم از کیفیت، هضم کنیم. مشخصا نمیگوییم. استراتژی نوبتی، چون بازیهای متعدد و متفاوتی در این سبک جای میگیرند. اما به راحتی میگوییم که دسپرادوس ۳ بهترین بازی در سبک کماندوز است. به هیچ وجه انتظار این موضوع را نداشتیم. که امسال یک بازی در سبک کماندوز، با کیفیت ساختههای امروزی و بدون ذرهای مشکل و پیچیدگی در گیمپلی ساخته شود. مهمترین نکتهی دسپرادوس ۳ دقیقا همین است: آنچه در ذهن دارید را به راحتی و سادگی پیاده میکنید.
البته بیشتر اوقات، نقشهتان اشتباه از آب در میآید. دقیقا مثل بازی اصلی، در دسپرادوس ۳ هم قدم به قدم باید بازی را ذخیره کنید، چون مطمئن باشید اکثر مواقع اتفاقات طبق انتظار شما پیش نمیروند. بازی کردن دسپرادوس ۳ حوصله میطلبد؛ بعضا ممکن است ساعتها فقط در یک مرحله مشغول لود کردن و ذخیره کردن باشید تا کمی پیشرفت کنید. با این حال، این موضوع چندان به روند دسپرادوس ۳ صدمه نزده است. شاید به عنوان طرفداران کماندوز و دسپرادوس چنین حرفی را میزنیم و در واقعیت بازی به مذاق هر کسی خوش نیاید، ولی برای طرفداران این سبک بازیها، دسپرادوس ۳ حتی بیشتر و بهتر از آن چیزی است که تصور میکردند.
شخصیتهای مختلف که هر کدام تواناییها خاص خود را دارند و مکانیکهای عالی گیمپلی به جای خود، کیفیت گرافیکی دسپرادوس ۳ هم شگفتانگیز است. انیمیشنها، از همان زاویهی ایزومتریک معمول آنقدر زیبا به تصویر کشیده شدهاند که دلتان میخواهد مدتها فقط به بازی خیره شوید. اگر ذرهای با دسپرادوس اصلی و کماندوز خاطره دارید، درنگ نکنید و سراغ دسپرادوس ۳ بروید. نهایتا بد نیست اضافه کنیم که برخلاف انتظار، تجربهی دسپرادوس ۳ با دسته، نهتنها ممکن، بلکه بسیار هم خوب است.
8.Kentucky Route Zero: TV Edition
تهیهکننده:
Annapurna Interactive
سازنده:
Cardboard Computer
میانگین نمرات:
۸۷
tucky Route Zero چندان ساده نیست. با یک بازی ماجراجویی اشاره و کلیک طرف هستیم؛ یک بازی که نه بر مکانیکهای و سیستمهای مختلف، بلکه تمام و کمال روی قصهگویی و ساخت جوی متفاوت تکیه دارد. شاید مهمترین بخش Kentucky Route Zero هم همین اتمسفر خاص آن باشد. بازی به تدریج مخاطب را با دنیای متفاوتش همراه و نهایتا او را غرق این دنیا میکند.
قصهی بازی به این شکل است: در نقش یک رانندهی کامیون، باید تعدادی بسته را به مقصدهای مختلفی برسانید. در این میان، به مکانهای مختلفی سفر میکنید، با افراد متفاوتی روبرو میشوید و پای صحبت آنها مینشینید و با قصههای متعددی برخورد میکنید. به عنوان یک بازی مستقل هنری، Kentucky Route Zero تجربهای است که بیشتر میتوانیم به طرفداران چنین سبکهایی پیشنهاد کنیم.
ساخت Kentucky Route Zero حدود ده سال طول کشید. بازی پنج فصل دارد که همهی آنها در طول هفت هشت سال گذشته، هر وقت که آماده شدند، در اختیار خریداران قرار گرفتند. نهایتا هم امسال شاهد عرضهی فصل نهایی و پنجم بازی و عرضهی همزمان آن روی کنسولها بودیم. از بین تمام بازیهای این لیست، Kentucky Route Zero جدا از بقیه قرار میگیرد و خود را به عنوان تجربهای فراتر از ویدیوگیم تعریف میکند. از نظر هنری و روایی، Kentucky Route Zero نه فقط از بهترین ساختههای امسال، بلکه از بهترین ساختههای تاریخ ویدیوگیم است.
7.Tony Hawks Pro Skater 1+2
تهیهکننده:
Activision
سازنده:
Vicarious Visions
میانگین نمرات:
۸۸
تا همین یکی دو نسل پیش، سالی چند بازی اسکیتسواری خوب نصیبمان میشد، اما هر چه هزینههای ساخت بازی بالاتر رفت، امکان ساخت و عرضهی چنین بازیهایی هم سختتر شد؛ طوری که امروزه دیگر شرکتها سراغ چنین بازیهایی نمیروند. در حرکتی غریب و به لطف جریان بازسازی بازیهای قدیمی، دو شمارهی نخست مجموعه بازیهای «تونی هاک» بازسازی شدهاند. بازی Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 نه فقط یک بازسازی خوب، بلکه یکی از بهترین بازیهای اسکیتسواری تاریخ است.
کاملا تلاش شده تا روند این بازسازی جدید، شبیه به دو بازی اصلی باشد. با این حال، انتظار سختی کنترل مثل گذشته را نداشته باشید و از نظر طراحی همه چیز Tony Hawks Pro Skater 1+2 کاملا مدرن و جدید است. مراحل بازی، همگی برگرفته از دو شمارهی نخست مجموعه هستند ولی مثل دیگر بخشهای بازی، کاملا از پایه دوباره طراحی شدهاند. حتی تعداد زیادی از موسیقیهای بازی اصلی در این بازسازی وجود دارند تا تجربه کاملا یادآور قسمتهای نخست باشد.
مقاله زیر را هم مطالعه کنید:
بازی THE LAST OF US 2
با تمام این اوصاف، مهمترین بخش Tony Hawks Pro Skater 1+2 چیزی نیست مگر گیمپلی درگیرکننده و اعتیاد آور آن؛ طوری که نه فقط درگیر امتیاز گرفتن و اجرای حرکات سخت میشوید، بلکه در هر مرحله تمام تلاش خود را میکنید تا آیتمهای مخفی مختلف را پیدا کنید. حس و حال بازی کردن Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 کاملا مثل گذشته از آب درآمده است؛ یعنی دقیقا زمانی که چندان به پیشرفت و قصه و چنین چیزهایی در بازی فکر نمیکردیم و بیشتر سرگرم مکانیکهای مختلف یک بازی بودیم. بازی از همه نظر عالی است، اما به شرط اینکه طرفدار بازیهای تونی هاوک باشید.
6.Doom Eternal
تهیهکننده:
Bethesda Softworks
سازنده:
id Software
میانگین نمرات:
۸۹
جدیدترین شماره مجموعه بازیهای دووم، در ادامهی روند بازنگری چند سال پیش آن ساخته شده است؛ یعنی اگر دووم سال ۲۰۱۶ را به خاطر داشته و آن را پسندیده باشید، از همه نظر با Doom Eternal حال خواهید کرد. به راحتی میتوانیم بازنگری دووم را بازگشت اکشنهای اول شخص به ریشههای خود بنامیم. پایه و اساس یک اکشن اول شخص مدرن، اما در ادامهی جریان بازیهای کلاسیک توسط دووم ۲۰۱۶ بنا شد و Doom Eternal آن را از همه لحاظ گسترش داده است؛ طوری که وقتی امروزه به دووم ۲۰۱۶ نگاه میکنیم، بازی بیشتر شبیه به یک نمونهی اولیه به نظر میرسد.
چه از دیدگاه گیمپلی و چه از نظر دنیاسازی، گرافیک یا داستان میتوانیم بگوییم که Doom Eternal از همه نظر کامل است. بازی همه چیز دارد، هر بخشش با دقت بسیاری طراحی شده و گیمپلی آن هم تند و سریع و صد البته سخت است. سختی گیمپلی Doom Eternal در مقایسه با دووم ۲۰۱۶ از آن جا نشات میگیرد که دیگر نمیتوان صفر تا صد بازی را با یک شاتگان دولول تمام کرد، بلکه در Doom Eternal نیاز دارید تا همه چیز بازی را یاد بگیرد.
دشمنهای مختلف Doom Eternal هر کدام روش شکست دادن خاص خود را دارند. هر کدام از آنها با الگوی حملهی متفاوت خود سراغتان میآیند و هر کدام هم به ضربات و سلاحهای متفاوتی از سوی شما عکسالعمل نشان میدهند. این موضوع روند بازی را کاملا تحت تاثیر قرار داده است. سکوبازی و گشت و گذار در نقشههای بسیار بزرگتر Doom Eternal هم ضمن اینکه تنوعی به بازی بخشیدهاند، نحوهی بازی کردن آن را هم در مقایسه با دووم قبلی تغییر دادهاند. از نظر گرافیکی Doom Eternal است و مشخصا هم روی ایکسباکس وان معمولی و هم روی ایکسباکس وان ایکس، با کیفیت و سرعت اجرای شگفتانگیزی ارایه میشود.
5.Yakuza: Like a Dragon
تهیهکننده:
Sega
سازنده:
Ryu ga Gotoku Studio
میانگین نمرات:
۸۹
در حرکتی بسیار عجیب و غریب، جدیدترین شمارهی مجموعه بازیهای یاکوزا نهتنها همزمان با پلیاستیشن روی ایکسباکس هم عرضه شده، بلکه حتی نسخهی ایکسباکس آن بهتر است. مایکروسافت با همکاری سگا، تصمیم گرفتهاند تا سری جدید یاکوزا را که جدا از مجموعهی اصلی آن محسوب میشود، به کنسولهای ایکسباکس بیاورند و از این موضوع هم نتیجهی بسیار خوبی گرفتهاند. بازی «یاکوزا: مثل یک اژدها» داستان و شخصیتهای کاملا جدیدی را به مجموعه معرفی میکند و برای کسانی که تا به حال این سری را تجربه نکردهاند، نقطهی مناسبی برای ورود محسوب میشود.
مقاله زیر را هم مطالعه کنید:
ژانر بازی های ویدئویی
با این حال، نهتنها با شخصیت اصلی و داستان و شهری کاملا متفاوت در مقایسه با قسمتهای قبلی یاکوزا طرف شدهایم، بلکه بازی Yakuza: Like a Dragon حتی روندی کاملا متفاوت نسبت به بازیهای قبلی دارد. برخلاف بازیهای قبلی که کاملا اکشن بودند، در این بازی با یک نقشآفرینی نوبتی ژاپنی طرف هستیم. بازی کاملا و از همه نظر به عنوان یک نقشآفرینی ژاپنی طراحی شده و این موضوع در بخش بخش آن پیداست. از چگونگی شروع داستان گرفته تا همراهان شخصیت اصلی و سیاهچالها و در واقع همه چیز بازی، کاملا یادآور یک نقشآفرینی کلاسیک ژاپنی است.
یاکوزا: مثل یک اژدها داستانی شگفتانگیز و شخصیتهایی عمیق و جذاب دارد و در عین حال هم با گیمپلی درگیرکنندهاش کاری میکند تا نتوانید از پای بازی بلند شوید. در کنار مبارزات و کوئستهای اصلی و فرعی متعدد بازی، مثل دیگر قسمتهای یاکوزا هم در Yakuza: Like a Dragon شاهد فعالیتها و مینیگیمهای متعددی هستیم که هر کدام به خودی خود یک بازی جداگانهی بزرگ هستند. یاکوزا: مثل اژدها یکی از بهترین بازیهای امسال و یکی از بهترین نقشآفرینیهای چند سال اخیر است و حتما پیشنهاد میکنیم نگاهی به آن بیاندازید.
4.Cyberpunk 2077
تهیهکننده:
CD Projekt
سازنده:
CD Projekt RED
میانگین نمرات:
۹۰
سایبرپانک ۲۰۷۷، برخلاف تصور بسیاری از افراد و صد البته برخلاف اکثر ویدیوهای تبلیغاتی بازی، یک نقشآفرینی تمام عیار است؛ طوری که وجه شباهت سایبرپانک ۲۰۷۷ با سری بازیهای دوس اکس و فالآوت بسیار بیشتر از هر اکشن اول شخصی است که ممکن است در ذهنتان بیاید. بخش بزرگی از سایبرپانک ۲۰۷۷ را با گفت و گوهای مختلف و گرفتن کوئستهای فرعی کوچک و بزرگ میگذرانید و متاسفانه در حال حاضر، بخش مهمی را هم در حال فرار از باگ و مشکلات فنی.
به عنوان یک نقشآفرینی محیط-باز، سایبرپانک ۲۰۷۷ بهخوبی بازیکننده را غرق دنیای خود میکند. در واقع دنیای سایبرپانک ۲۰۷۷ و چگونگی قرار دادن بازیکننده در آن، بهترین بخش آن است. دیالوگها در دنیای بازی بهقدری نرم جریان دارند که طولی نمیکشد تا خود را در دنیای بزرگ بازی و بخشی از آن میبینید. سیستم مبارزهی بازی، که هم میتواند اکشن باشد و هم مخفیکاری، بسیار خوب و سرگرمکننده طراحی شده است.
مقاله زیر را هم بخوانید:
عوارض بازی رایانهای
مجموعهای از سلاحها و مهارتهای مختلف در مبارزات به کمکتان میآیند و نقشهی بازی هم در همه حال آنقدر پرجزییات و پر از راههای مختلف طراحی شده که امکان ندارد ایدهای به ذهنتان بیاید و توانایی انجام آن را نداشته باشید. البته که در کنار گیمپلی سرگرمکنندهی بازی، سایبرپانک ۲۰۷۷ داستان و شخصیتهایی حتی بهتر از ویچر ۳ دارد؛ آن هم نه فقط در خط داستانی اصلی و کوئستهای فرعی هم بعضا قصههایی عالی تعریف میکنند. سایبرپانک ۲۰۷۷ با اختلاف یکی از بهترین بازی امسال محسوب میشود، اگر بتوان آن را بازی کرد.
هشدار: سایبرپانک ۲۰۷۷ روی ایکسباکس وان معمولی اصلا تجربهی خوبی ارایه نمیدهد. پیشنهاد میکنیم چند ماه صبر کنید، یا فقط روی ایکسباکس وان ایکس و یا حتی بهتر، سری ایکس بازی را تجربه کنید.
3.Dragon Quest XI S: Definitive Edition
تهیهکننده:
Square Enix
سازنده:
Square Enix
میانگین نمرات:
۹۰
نمیدانیم چطور یکی از قسمتهای مجموعهی دراگون کوئست به بالای لیست بهترین بازیهای ایکسباکس راه پیدا کرده و جواب این سوال را نه در اکوسیستم ایکسباکس، بلکه در خود بازی جست و جو میکنیم. دراگون کوئست ۱۱ که عرضهاش به دو سه سال پیش باز میگردد، در واقع دوباره و در قالب یک نسخهی کامل و بزرگتر عرضه شده است. وضعیت این نسخهی جدید دراگون کوئست ۱۱ بیشباهت به پرسونا ۵ رویال نیست؛ یعنی همان بازی اصلی با کوئستهایی بیشتر، قابلیتهایی تازه و دنیایی بزرگتر، دوباره عرضه شده است.
دراگون کوئست ۱۱ یک نقشآفرینی ژاپنی محض است. در واقع شاید همین موضوع است که به مذاق طرفداران این سبک بازیها بسیار خوش آمده تا آن را به عنوان یکی از بهترین ساختههای ۲۰۲۰ تبدیل کند. معمولا در یک نقشآفرینی ژاپنی بزرگ، در کنار مبارزات نوبتی سرگرم کننده و عمیق، بیشتر درگیر قصه و شخصیتها میشویم و دراگون کوئست ۱۱ روی این نکته حسابی تمرکز کرده است. داستان بازی عالی و شخصیتهای بیاد ماندنی هستند. ولی این موضوع به تنهایی دراگون کوئست ۱۱ را به یک بازی عالی تبدیل نمیکند.
مقاله زیر را هم میتوانید بخوانید:
بازی برای رشد مغز کودکان
سیستمهای مبارزهی دراگون کوئست ۱۱ شاید در مقایسه با دیگر نقشآفرینیهای نوبتی ژاپنی مثل پرسونا ۵ یا فاینال فانتزی ۱۳ به شدت ابتدایی و ساده به نظر برسند، اما همه چیزشان صحیح و به جاست و در واقع بسیار مناسب کسانی است که تا به حال درگیر پیچیدگیهای یک نقشآفرینی ژاپنی نوبتی نبودهاند و میخواهند همه چیز را از ابتدا یاد بگیرند. شهرهای بزرگ بازی و دنیای آن، در کنار سیستم نوبتی همیشگی دراگون کوئست و داستانی پر پیچ و خم و طولانی، دراگون کوئست ۱۱ را به یکی از بهترین نقشآفرینیهای ژاپنی چند سال اخیر تبدیل کردهاند.
2.Ori and the Will of the Wisps
تهیهکننده:
Xbox Game Studios
سازنده:
Moon Studio
میانگین نمرات:
۹۰
بازی Ori and the Will of the Wisps به عنوان دنبالهی یکی از بهترین سکوبازیهای اکشن ایکسباکس، تجربهی اصلی را از همه نظر گسترش داده و بزرگتر کرده است. ادغام بخشهای مختلف بازی، اعم از گیمپلی، داستان، گرافیک و موسیقی، که همه هم شگفتانگیز هستند، Ori and the Will of the Wisps را به یکی از بهترین بازیهای سبک مترویدوانیا و از بهترین بازیهای ایکسباکس تبدیل کرده است.
میگوییم مترویدوانیا، چون با اینکه حتی پیدا کردن آیتمهای مختلف و مخفی، لازمهی پیشرفت در بازی نیست، ولی ساختار کلی Ori and the Will of the Wisps کاملا قابل مقایسه با بازیهای سبک مترویدوانیاست. مجموعهای از آیتمها و مکانهای مختلف در بازی وجود دارند که مهارتهای تازهای به بازیکننده اعطا میکنند. این مهارتها، برخی در مبارزات و برخی در سکوبازی به کار میآیند و میتوانند لایهای تازه با تجربهی کلی بازی بیافزایند. سکوبازی در Ori and the Will of the Wisps عالی است و به لطف کنترل شگفتانگیز بازی و سرعت بالای آن، وقتی چند پرش پشت سرهم را درست پیاده میکنید، حسابی از خود لذت میبرید. در عین حال هم مبارزات، چه مبارزات معمولی و چه غولآخرهای بزرگ، بسیار هیجانانگیز هستند.
همهی اینها به کنار، به هنگام صحبت از Ori and the Will of the Wisps شاید باید همه چیز را کنار بگذاریم. و فقط از طراحیهای بصری و موسیقی بازی صحبت کنیم. از نظر هنری، بازی شگفتانگیز است. موسیقی آن کاری میکند. تا بیخیال خود بازی شوید. و فقط به موسیقی گوش کنید. و انیمیشنهای عالی و طراحیهای هنری بهقدری خوب هستند. که میان یک مبارزه با غولآخری بزرگ، به جای اینکه حواستان به مبارزه باشد. به چگونگی حرکت همه چیز در صحنه دقت کنید. خوشحالیم که ایکسباکس نه فقط به دنبال ساخت بازیهای بزرگ، بلکه به دنبال حمایت از استودیوهای کوچکتر هم هست. به راحتی میگوییم. که Ori and the Will of the Wisps به عنوان یک بازی مستقل، بسیار بالاتر از بازیهای بزرگ دیگر امسال قرار میگیرد.
1.Yakuza0
تهیهکننده:
Sega
سازنده:
Ryu ga Gotoku Studio
میانگین نمرات:
۹۰
اینکه چطور یک بازی چند سال پیش انحصاری پلیاستیشن، در صدر لیست بهترین بازیهای ایکسباکس قرار گرفته. هم از روند متفاوت و بسیار بهتر صنعت بازی امروز میگوید. که دیگر بازی انحصاری در آن چندان معنی ندارد. و صد البته هم از دخالت ما. یاکوزا زیرو بعد از این همه سال، هنوز هم بهترین بازی مجموعهی یاکوزا است. و مایکروسافت هم این موضوع را خوب میدانست. که با سگا وارد مذاکره شد. تا تمام قسمتهای این مجموعه را به ایکسباکس هم بیاورند. یاکوزا زیرو آغاز ورود درست و درمان این مجموعه بازیها به غرب است.
یاکوزا زیرو یک اکشن سوم شخص یا حتی شاید بتوان گفت یک نقشآفرینی اکشن است. بازی یک قصهی خطی دارد که از دید دو شخصیت متفاوت تعریف میشوند؛ شخصیتهایی که بزرگترین و مهمترین شخصیتهای کل مجموعه به حساب میآیند. یاکوزا زیرو، پیشدرآمدی برای مجموعهی یاکوزاست؛ طوری که میتوان. بدون هیچ دانش قبلی و با هدف ورود به این مجموعه، سراغ یاکوزا زیرو رفت. میتوان فقط داستان آن و مراحلش را دنبال کرد. یا اینکه درگیر نقشهی بزرگ و باز آن و فعالیتهای مختلف بازی شد.
مقاله زیر راهم مطالعه کنید:
بهترین بازی های فکری برای کودکان 9 ساله
بازی دو محلهی بسیار بزرگ و پرجزییات دارد که میتوان به صورت آزادانه در آن گردش کرد. نقشهی بزرگ بازی از نظر وسعت در حد شهرهای دیگر بازیها نیست. ولی در همان اندازهی کوچکش بیشتر از هر بازی محیط-باز دیگری در خود محتوا دارد. نقشهی بازی پر است از دهها فعالیت مختلف که هر کدام عمق زیادی دارند. فعالیتهایی مثل یک بخش مدیریتی یک کلوب و یک بخش استراتژی جداگانه. همهی اینها کنار گیمپلی اصلی مبارزهای بازی قرار میگیرند.
در بخشهای دیگر بازی مثل تجارتهای مختلف پول در میآورید. و پولهای خود را خرج یادگیری حرکات مبارزهی مختلف میکنید. داستان یاکوزا زیرو شگفتانگیز است. و گیمپلی آن هم به شدت اعتیادآور. یاکوزا زیرو را بازی کنید. تا بدانید اصرار مایکروسافت برای آوردن این مجموعه به ایکسباکس به چه دلیل بود.