انواع برد گیم

برد گیم:

بردگیم یا همان بازی رومیزی شامل مهره‌ها، کارت‌ها یا ژتون‌هایی می‌شود که طبق قوانین مشخص، بر روی همان برد که از پیش طراحی شده است، چیده یا جا به جا می‌شوند.

این بازی‌ها جمعی بوده و معمولا قابل بازی برای ۲ تا ۷ نفر و گاهی هم بیشتر هستند.

بعضی از این بازی‌ها استراتژیک، بعضی دیگر بر پایه‌ی شانس و بعضی نیازمند دو المان شانس و مهارت (دیپلماسی!) هستند.

معمولا برای بازی‌های رومیزی هدف مشخصی تعریف می‌شود که بازیکنان سعی دارند به آن هدف برسند.

هدف اصلی بسیاری از بازی‌های مدرن، شکست دادن مخالفان، حفظ موقعیت و جمع آوری امتیاز است.

دسته بندی بازی های بردگیم

دسته‌ اول: بازی‌های استراتژیک

این بازی‌ها معمولا داستانی برای معرفی ندارند. اما قوانین مشخصی دارند؛ مانند بازی‌های شطرنج، go و blocus. این بازی‌ها به بازی‌های استراتژی مطلق معروفند و طرفداران زیاد و مخصوص به خود را دارند.

See the source image

دسته‌ دوم: بازی‌های استنباطی یا معمایی

این بازی ها نیاز مبرم به تجزیه و تحلیل دارند. احتمالا در این دسته از بازی‌های رومیزی قرار است معمای قتلی را کشف کنید. شاید هم قرار باشد آینده ی خاندان خود را پیش بینی کنید! بازی‌هایی مثل dead end drive در این دسته جای می‌گیرند.

See the source image

دسته‌ سوم: بازی‌های آموزشی

با انجام این دسته از بازی ها شما متوجه می‌شوید که یاد گرفتن هم می‌تواند کار لذت بخش و جذابی باشد! مخاطب بسیاری از بازی‌های آموزشی کودکان هستند. بازی‌هایی مثل Azul و Kingdomino از نوع آموزشی هستند.

See the source image

دسته‌ چهارم: بازی‌های تعاملی

اگر شخصیت مبارزه طلبی دارید، این دسته از بازی‌ها انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در این بازی‌ها شما تیمی تشکیل می‌دهید و مقابل خود بردگیم یا مقابل دوستانتان بازی می‌کنید.

تعداد زیادی از بازی‌های رومیزی را می‌توان در این ژانر قرار داد. بازی‌هایی مثل pandemic legacy &dead of winter forbidden island & betrayal

See the source image

دسته‌ پنجم: بازی‌های اروپایی (آلمانی)

این ژانر از بازی‌های رومیزی بعد از جنگ جهانی دوم در آلمان به وجود آمد تا دلیلی برای دور هم جمع شدن خانواده ها بعد از بحبوحه ی جنگ باشد. یادگیری این بازی ها راحت است و عنصر شانس در بازی مهم است.

بازی‌هایی مثل Catan و Ticket To Ride از این ژانر هستند.

See the source image

دسته‌ی ششم: بازی‌های جاسوسی

این نوع بردگیم‌ها باید گروهی بازی شوند و بسیار پرطرفدار هستند. نقش‌های مختلفی در این نوع بازی‌ها موجود است و نقش هر دسته مخفی می‌ماند.

اگر به بازی‌های مافیایی علاقه مند هستید، این ژانر انتخاب مناسبی برای شماست! بازی‌هایی مثل The Resistance و One Night Ultimate Werewolf و کودتا از این نوع هستند.

See the source image

دسته‌ هفتم: بازی‌های مخصوص مهمانی و دورهمی

این دسته از بردگیم‌ها به صورت گروهی و با افراد زیاد بازی می‌شوند. هیچ داستانی ندارند. برای برنده شدن کافی است تا قوانین را بدانید و اندکی دقت به خرج دهید. این ژانر بازی، انتخابی عالی برای مهمانی های شماست. بازی‌هایی مثل جنگا، تابو و تیزبین در این دسته جای دارند.

 

دسته‌ هشتم: بازی‌های نقش آفرینی

در این نوع بردگیم، بازیکن اختیار عمل دارد. تصمیمات و انتخاب‌‌های بازیکنان، مسیر و نتیجه‌ی بازی را رقم می‌زند. اگر در این بازی‌ها شرکت کنید، باید یک شخصیت از بازی برای خود انتخاب کرده و بر اساس صفات شخصیتی خود، بازی را همانطور که می‌خواهید اجرا کنید. این ژانر مخاطبین خاص خودش را دارد. بازی‌هایی مثل دی اند دی (دانجنز اند دراگونز) یا بازی‌های تخیلی دیگر مانند جنگ ستارگان، جزو محبوب‌ترین‌های این دسته هستند.

بردگیم نقش آفرینی دانجنز اند دراگونز

دسته‌ نهم: بازی‌های اقتصادی!

این بازی ها جهت شبیه سازی اقتصادی از شرایط واقعی تولید می‌شوند. در این بازی ها امکان خرید و فروش دارایی‌های خود را خواهید داشت. مثلا در بازی مونوپولی بازیکن‌ها برای در دست گرفتن انحصاری خانه‌های خاص در زمین بازی  تلاش می‌کنند. جالیز و Stone Age و Agricola از دیگر بازی‌های این ژانر هستند.

See the source image

دسته‌ دهم: بازی‌های جنگی

همانطور که از نام این بازی‌ها پیداست، جنگی رومیزی برای شما در راه است! برای این نوع بازی‌ها لازم است استراتژی خود را تعیین کنید. برای مثال بردگیم   game of thrones از بهترین های این ژانر است و شما در این بازی قرار است خاندان های مهم را کنترل یا با خود همراه کنید. اغلب بازی‌های این ژانر، به عنوان بازی‌های استراتژیک نیز شناخته می‌شوند.

See the source image

 

[ faraz_gol ]

لطفا متن درباره نویسنده را در وردپرس ، بخش شناسنامه کاربری تکمیل نمایید .

مطالب مرتبط

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.